Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Sefer Yılmaz'ın Ankara Şubemizi Ziyareti

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi; 20 Nisan Çarşamba Günü Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Sefer Yılmaz’ı, Ankara Şubesi Vakıf Merkezinde ağırladı.
Genel olarak vakıf çalışmaları ve çeşitli faaliyetlere yönelik bilgi edinen Doç. Dr. Sefer Yılmaz, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ile görüşerek; Vakfın Ankara’daki hizmetlerinin daim ve kaim olması temennisinde bulundu.
YDV Ankara Şubesinde gerçekleşen bu önemli ziyaret, hatıra fotoğraf çekimiyle nihayet buldu.1