Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilciği Kadın Kolları, anneler günü ve engelliler haftası münasebeti ile şehit anneleri ve engelli çocuğu olan anneleri ziyaret etiler.

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Firdevs Karapolat ve vakıf temsilcileri, şehit annesi, engelli çocuğu olan bir aile ve mağdur durumdaki bir aileyi ziyaret ederek anneler gününü kutladılar.

Ziyarette çeşitli hediyeler ve erzak yardımında da bulunan Kırıkkale Temsil Heyeti, ailelerin sıkıntı ve sorunlarını dinlediler.

Fedakar bir annenin engelli çocuğu ile hayat mücadelesi verdiğine şahit olduklarını belirten Karapolat, “Fedakar ve vefakar annelere yönelik ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Özellikle Anneler Günü ve Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir ziyaret yaptık. Ancak, bu tür ziyaretlerimiz belirli gün ve haftalarla kısıtlı olmayacaktır. Mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle bu konumda olan ailelerimizle görüşmelerimizi ihmal etmeyeceğiz. Hayat mücadelesi zor olan vatandaşlarımız, kimsesiz olduklarını düşünmesinler. Bizler her zaman onların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” dedi.
FB_IMG_1494932425639FB_IMG_1494932376437

Bir Yanıt bırak