Yeni Dünya Vakfı İzmir Temsilciliği Başkan Yardımcısı Yasin Özcan, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Süs ve Rabia Malkoç’un davetleri üzerine, çalışmaları yerinde görmek ve bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere vakıf genel merkezinden Başkan Mahmut Göksu, Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım ve Koordinatör Yardımcısı Serhat Yılmaz 20 Mayıs Pazartesi Günü İzmir’e gitti.

Önceden yapılan program çerçevesinde vakıf heyeti İzmir’de çeşitli ziyaretler gerçekleşti.  Bu kapsamda AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Torbalı Eski Belediye Başkanı Adnan Görmez ve Cemer Kent Ekipmanları Genel Müdürü Fuat Eroğlu’nu ziyaret ederek istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretler esnasından vakıf çalışmaları karşılıklı müzakere edildi. İzmir’de daha kapsamlı ve kalıcı bir kadronun kurulması hususunda ilgililerle görüşüldü.  Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne yakın boş duran bir öğrenci yurdunda incelemelerde bulunuldu. Yeni Dünya Vakfı adına yurdun hayata geçmesi hususunda Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım tarafından gerekli çalışmalar başlatıldı.

İzmir’de yapılan ziyaretler, Temsil Heyeti Başkanı Hayrettin Aydın, Başkan Yardımcısı Yasin Özcan, Gençlik Kolları Başkanları ve Gençlik Kollarından katılımcılarla birlikte gerçekleştirildi. Ziyaretlerin ardından akşam vakıf üyeleri ile birlikte yapılan iftardan sonrası program sonlandı. İftara İzmir’de Bilal Doğan, Zeyit Uran, Prof. Dr. Hamit Doğan’ın da bulunduğu birçok iş adamı, akademisyen, vakıf yöneticisi ve öğrenciler katılım gösterdi.

TORBALI KATİP ÇELEBİ izmir il başkanlığı EGE REKTÖR

Bir Yanıt bırak