( İSVA ) İstanbul Sultan Ahmet Vakfına nezaket ziyaretinde bulunduk

İstanbul Sultanahmet Vakfı (İSVA) Başkanı, Sayın İsmail Hakkı Tavman’a, İSVA Genel Merkezindeki makamında nezaket ziyaretinde bulunduk.

Sultanahmet meydanında tarihi bir medresede bulunan vakfın Genel Merkezinde yapılış amacına uygun olarak İslami Eğitimler veriliyor. Milli İrade Platformunda paydaş olduğumuz kardeş vakfımızla ilişkilerimizi geliştirme ve iş birliği yapma kararı aldık. İSVA Başkanı Sayın Tavman en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını ifade ederek, ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bizde kendisine cömert ev sahipliği için teşekkür eder, ilmi çalışmalarında başarılar dileriz.