Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi tarafından Adıyaman Temsilciliğine gönderilen kitaplar, Bölük Yayla Beldesindeki lise kütüphanesinde yerlerini aldı.

Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsilciliği tarafından, tasavvuf, zekât, Kuran-ı Kerim, gençliğe yönelik maneviyatın geliştirilmesi hususunda konuların işlendiği çok sayıda kitap, Bölük Yayla Beldesi Abdullah Öztürk Çok Programlı Lisesi kütüphanesine ulaştırıldı.

Kitaplar, Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsilciliğinde gönüllü görev alan Adıyaman Üniversitesi öğrencileri, vakıf gönüllüsü Ahmet Yücel ve temsilciliğin istişare heyetinde bulunan Deniz Tosun ile birlikte, bizzat teslim edildi. Yapılan kitap yardımı için Yeni Dünya Vakfı’na teşekkür eden Okul Müdürü Abuzer Durmuş, kitaplardan velilerin de istifade edeceğini söyledi.

WhatsApp Image 2017-01-17 at 18.22.05WhatsApp Image 2017-01-17 at 18.22.06WhatsApp Image 2017-01-17 at 18.22.08

Bir Yanıt bırak