YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki gençler, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu, YDV Genel Merkez Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Abdulsamet Aydın, YDV Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İlyas Yamak ve başkan yardımcımız Sedat Hakan, YDV Genel Merkez Mezunlar Komisyonu üyesi Av. Fatih Göksu, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Vakfımızın düzenlediği programlara katılarak gençler ile bir araya gelen Yılmaz’a teşekkür eden heyet, daha sonra modern bir mimariye sahip olan mahkeme binasını gezdiler. Mahkeme Başkanı Yılmaz’ın güler yüzü samimiyetinin mahkeme binasına yansıdığını ifade eden YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu, modern mimari ve estetik dokunuşlar sayesinde “mahkeme suratlı” deyiminin eskisi kadar kullanılmayacağını ifade etti.

Ziyaretten ötürü YDV heyetine teşekkür eden Yılmaz ise, Yeni Dünya Vakfı’nın gençliğe yönelik çalışmalarını takdirle takip ettiklerini dile getirdi.

file-3 file3 file1 file4

Bir Yanıt bırak