Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi (İŞAK) Geleneksel Hale Gelen 4. Buluşmasını Gerçekleştirdi

Her iki haftada bir Cumartesi günleri toplanmaya devam eden Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi (İŞAK) geleneksel hale gelen 4. Buluşmasını 16 Ocak Cumartesi günü Yenibosna Dönerci Ali Restaurant’ta yine geniş bir katılım ile gerçekleştirdi.
Program Onursal Başkan Halil İbrahim Demir, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyasar ve gecenin ev sahipliğini üstlenen Denetim Kurulu Üyesi Muhammed Sadi Öksüz tarafından yapılan “Hoşgeldiniz ve Selamlama” konuşmaları ile başladı. Katılımcıların kendini takdim etmesinden sonra oturumun özel konuğu olarak teşrif eden AK Parti İstanbul Milletvekili Sayın Nurettin Nebati İŞAK üyelerine hitap ederek STK’ların Yeni Türkiye’de ki rolünden ve kendisininde İstişare Kurulu Üyesi olduğu Yeni Dünya Vakfının misyon ve hizmetlerinden bahsetti.
Vakfın yeni oluşumu olan İŞAK’ın çok isabetli bir karar olduğunu ve bu anlamda ciddi bir boşluğu doldurabileceğinin altını çizen Sayın Nebati, bundan sonrada ihtiyaç hasıl olduğunda Yeni Dünya Vakfı ve İŞAK’ın her zaman yanında ve destekçisini olacağının altını çizerek,böyle güzide bir topluluk ile bir araya gelmesini sağladıkları için Genel Başkan Mahmut Göksu şahsında tüm vakıf yöneticilerine teşekkür etti.
İŞAK Üyesi Sıtar İnşaat Başkanı Müslim Güzel’de söz alarak “Yaratılış” konusunda görüşlerini paylaştı.İstanbul Başvaizi Muhterem Mustafa Akgül’ün hazırladığı “Kâinatın Yaratılışı ve İnsan” başlıklı sunum ise büyük bir ilgi ile takip edildi. Milletvekili Nurettin Nebati, Mustafa Akgül Hoca ve gecenin ev sahibi Muhammed Sadi Öksüz’e günün anlamına binaen hediye edilen tabloların verilmesi ve aile fotoğraf çekiminden sonra ikili görüşmeler ve vedalaşma ile gece son buldu.