Yeni Dünya Vakfı Geleneksel İftar Programı çerçevesinde Ankara Şubesi tarafından düzenlenen iftarda, çok sayıda vakıf üye ve gönüllüsü bir araya geldiler.

Ankara Ulus’ta bulunan şube binasında düzenlenen iftar programına; Yönetim, denetim ve komisyon üyeleri ile, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri, Yeni Dünya Vakfı yurtlarında kalan öğrencilerin yanı sıra siyaset ve iş dünyasından da çok sayıda davetli katıldı.
Komisyon Başkanlarından Hüseyin Kazan’ın Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayan programda Ankara Şube Başkanı Ali Toköz de bir selamla konuşması yaptı. Yeni Dünya Vakfı’nın farklı illerde düzenlenen iftar programlarının artık bir geleneğe dönüştüğünü belirten Toköz, “Yeni Dünya Vakfı insan merkezli, özelde gençlik merkezli bir vakıf olup 20 yıldır sürdürdüğü çalışmalarını aynı heyecanla devam edecektir. Siz vakıf dostlarını aramızda görmekten son derece mutluyuz. Bu kervana güç veren, el veren, emek veren her şeyden daha önemlisi gönül veren arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Toköz’ün ardından Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım’da söz alarak davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı.
Vakıf faaliyetlerinin anlatıldığı video gösteriminin ardından, yemek duası ile program sona erdi.

Bir Yanıt bırak