Haberler >

İBB Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Abubekir Taşyürek'i ziyareti

10991076_10153089856091552_2411401658368776142_n

Yeni Dünya Vakfı Genel Sekreterimiz Av. Fatih çetin Bey ile beraber İBB Ak Parti Grup Başkan vekili Sayın Abubekir Taşyürek’i İBB Merkez binasında ki makamında ziyaret ettik.
Aynı zamanda vakfımızın Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi olan Sayın Taşyürek’in nazik ev sahipliğinde gerçekleşen görüşme çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Kendisine vakıf hizmet ve faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yaparak, vakfımızdan bugüne kadar esirgemediği ilgi ve destek için teşekkürlerimizi arz ettik. Sayın Taşyürek’te yoğun iş temposuna rağmen vakfımızı yakından takip ettiğini ve Yeni Dünya Vakfı ailesi mensubu olmaktan ötürü duyduğu sevinci bizimle paylaştı.