Yeni Dünya Vakfı Gölbaşı Temsilciliği 21 Mayıs’ta iftar tertip etti. Programda Gölbaşı Temsil Heyeti Başkanı Salih Uçar: ‘Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır, bugün burada vakıf dostlarımızla ve Suriyeli kardeşlerimizle yapacağımız bu mütevazı iftarımız kardeşliğin en somut örneğidir. Davetimize icabet ederek gelen Genel Başkanımız Mahmut Göksu’ya İlçe Müftümüze ve tüm misafirlere teşekkür ediyorum.’  ifadelerini kullandı. İlçe Müftüsü Abdullah Yıldırım’da yaptığı konuşmada Yeni Dünya Vakfı’nın faaliyetlerinden övgüyle bahsederek Gölbaşı’na güzel hizmetler verdiğini söyledi.

Tasavvuf musikisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program iftar ve iftar sonrası sohbetle devam etti. İftar sonrası, Başkan Göksu, tüm katılanlara teşekkür ederek Gölbaşı temsilciliğinin yaptığı faaliyetlerin artarak devam etmesini diledi.

gölbaşı

Bir Yanıt bırak