Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği, ‘Geleneksel İftar Programı’ kapsamında, çok sayıda vakıf üye ve gönüllüsünü buluşturdu.

Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği tarafından Grand Ravza Hotel’de gerçekleştirilen iftar programına Giresun Milletvekili ve Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsil Heyeti Başkanı Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Çoşkun, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında Giresun Temsil Heyeti Başkanı Sabri Öztürk, programa katılanlara yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Gelenekselleşen Ramazan iftarlarının bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini ifade eden Öztürk, “Ramazan bolluk, bereket, birlik ve kardeşlik ayıdır. Bunu günün her saatinde tüm benliğimizde hissetmekteyiz. Yeni Dünya Vakfı olarak biz de Ramazanın bu manevi ikliminden istifade ederek iftar sofralarında vakıf dostlarını buluşturuyoruz. Bu güne kadar İstanbul, Ankara, Konya, Gaziantep, Kırıkkale, İzmir ve Bursa temsilciliklerimizin vermiş olduğu iftarlarla bu buluşmayı gerçekleştirdik. Bugün de Giresun Temsilciliğimizin iftar programı için bir aradayız. Davetimize icabet ederek buraya gelen siz vakıf dostlarına yürekten teşekkür ediyoruz.
Yeni Dünya Vakfı, insan merkezli, özelde gençlik merkezli bir vakıf olup 21 yıldır sürdürdüğü çalışmalarını aynı heyecanla devam edecektir. Siz vakıf dostlarını aramızda görmekten son derece mutluyuz. Bu kervana güç veren, el veren, emek veren her şeyden daha önemlisi gönül veren arkadaşlara teşekkür ediyor, şimdiden kadir gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun’un da kısa bir konuşma yaptığı iftar programı, yapılan duaların ardından son buldu.
IMG_2595IMG_2560

IMG_2596IMG_2543