Yeni Dünya Vakfı >

Genel Başkan Mahmut Göksu ile Ziyaret Dolu Bir İstanbul Gündemi Daha…

Genel Başkan Mahmut Göksu’nun İstanbul klasiği haline gelen yoğun ziyaretli gündemlerine bir yenisi daha geçtiğimiz hafta eklenmiş oldu. Bu ziyaretler sırası ile şöyle idi:
# İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney;
# İstanbul Defterdarı Fahrettin Özdemirci;
# Önder Derneği Başkanı Halit Bekiroğlu;
# YDV İş Adamları Konseyi (İŞAK) Üyesi Kutbettin Ömeroğlu;
# Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu;
# Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı, Aras Marmara Eğitim Vakfı Başkanı, Marmara Mühendislik Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı.

Bu yoğun ziyaretlerde Genel Başkan Göksu’ya eşlik eden heyet ise şöyleydi: Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyaşar, Mütevelli Heyet Üyeleri Hasan Tekke, Mehmet Çelik, Hüseyin Sağlam, Genel Başkan Danışmanı İsmail Çardak, Genel Merkez Koordinatörü Yunus Bostancı.
vehbiorakci