Genel Merkez >

FATİH BELEDİYE BAŞKANI VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, Yeni Dünya Vakfı genel merkezini ziyaret ederek vakıf yöneticilerimiz ile görüştü.
YDV Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Üçüncü, YDV Genel Koordinatörü Özbay Yağmurkaya ve YDV Genel Merkez Öğrenci Evleri ve Yurtlar Komisyon Başkanı Hamit Öncü’den vakıf çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Suver, vakfımızın tarihi binasını da dolaştı.
Değişimin temel unsurunun insan olduğunu söyleyen Başkan Suver, “İnsan ise edindiği değerlere göre değişimi gerçekleştirir. Yeni bir dünya özlemi ancak yeni insan yetiştirmekle mümkün olabilir. Bizler, mutlak hakikati değişen şartlar içinde aslına uygun olarak yeniden ihya etmekle görevliyiz.
Bu şartlar bazen Cemil Meriç’in ifade ettiği gibi “lağımda gül yetiştirmek” gibi zor olsa da, olduğumuz gibi görünmek göründüğümüz gibi yaşamak zorundayız. Bu minvalde Yeni Dünya Vakfı’nın çalışmaları takdire şayandır” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten ötürü teşekkür eden YDV Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Üçüncü ise, Fatih Belediyesi’nin tarihi yarımada da ortaya koyduğu dikkat çekici çalışmalarını yeni seçilen Belediye Başkanı Hasan Suver’in değer katarak artıracağından emin olduklarını dile getirdi.
FBB_2709
FullSizeRender