X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Haberler >

Darbe Girişiminin Birinci Haftasında Saraçhane Nöbeti...

15 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihine kara bir leke olarak geçen darbe girişimi, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin ve milletin ittifak ve direnişi ile destana dönüştü.
Yeni Dünya Vakfı ilk saatlerden itibaren millî iradeye sahip çıkmak, darbeye karşı birlik ve beraberlikle mücadele etmek için Genel Merkez, Şube ve 15 Temsilciliği ile meydanlarda kadın-erkek, çoluk-çocuk, genç-yaşlı bütün yönetici, üye, öğrencileri ve aileleri ile birlikte vatanın ve milletin bekası için sabahladı.
Başarısız olan darbe girişiminin birinci haftasında, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu önderliğinde Saraçhane Meydanında Millî İrade Platformu Üyeleriyle birlikte nöbet tutan Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Ailesi, alana gelen darbe karşıtı vatandaşlara tavuklu pilav ikramında bulundu. Sabaha kadar meydandan ayrılmayan vatan sevdalıları, yüzbinlerce ses ile tek yürek oldu.
Sabah namazının ardından günün aydınlanması ile binlerce insan tekbirlerle evlerinin yolunu tuttu.

Kabul Et
Kapat