BURSA'DA MİNİK HAFIZLARLA İFTAR

Bursa Bağlarbaşı Kız Kuran Kursu talebeleri, Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsilcilik binasında düzenlenen iftar programında vakıf üye ve gönüllüleri ile bir araya geldiler.
Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsilciliği Kadın Kolları AR-GE ve Projeler Sorumlusu Özge Şeyda Küçükkaya ve hocalık yaptığı Bağlarbaşı Kız Kuran Kursu hafızlık proje talebeleri, vakıf binasını ziyaret ettiler. Kadın Kolları Başkanı Hatice Aşıkkutlu’nun da eşlik ettiği minik hafızlar, vakıf binasını ve bulunduğu tarihi semti gezdikten sonra hep birlikte iftar yaptılar.
Kuran Kursu talebeleriyle bir süre sohbet eden Aşıkkutlu, “Minik hafızlarımızın ziyaretinden ve onlarla birlikte iftar sofrasında orucumuzu açmaktan büyük mutluluk duyduk. Dini değerlerimizin özellikle bu yaştaki çocuklarımız tarafından sahiplenilmesi çok güzel. Ne mutlu bizlere ki böyle cıvıl cıvıl ve birbirinden güzel gönlü olan bu kızlarımızla vakit geçirdik” ifadelerini kullandı.
IMG-20170612-WA0000
IMG-20170612-WA0001