Haberler >

BURSA İFTARI

Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsilciliği tarafından 16 Mayıs Perşembe Günü iftar programı düzenlendi. İftar programı Bursa Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda, YDV Bursa Temsil Heyeti Başkanı Tahsin Kara’nın ev sahipliğinde YDV Yıldırım Yurdunda gerçekleşti. Programa YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Yıldırım Kaymakamı Âdem Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve birçok Bursalı bürokrat ve işadamı katılım gösterdi.
Yurt öğrencileri ile gerçekleşen iftar sonrasında yapılan sohbet ve kılınan teravi namazı herkesi Ramazan ikliminde güzelliklere sevk etti. Özellikle uluslararası öğrencilerin sıcak ilgileri ve katılımcılarla sohbetleri kardeşlik bilinciyle bütünleşti. Ayrıca uluslararası öğrencilerin yöresel kıyafetleriyle hep birlikle aynı safta namaza durmaları dikkate değer güzel bir manzara oluşturdu. Katılımcı iş adamı Gıyasettin Bingöl ‘Yeni Dünya’nın tüm renklerini burada görüyoruz. Dünyanın değişik ülkelerinden gelip Bursa’da okuyan gençlerimize sahip çıkan Yeni Dünya Vakfı’na teşekkür ediyorum.’’ dedi. Bursa Valisi Yakup Canbolat ise ‘’Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Bu söylemin Yeni Dünya Vakfı yurdunda somutlaştığını görmekteyim. Son derece huzur verici bir ortam. Tüm öğrenci ve vakıf yöneticilerimizi bu güzel ortamı hazırladıkları için kutluyorum.’’ İfadelerini kullandı.
bursa
BURSAAAA