X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Burs Mülakatları >

BURS MÜLAKATLARI SONA ERDİ

Yeni Dünya Vakfı 2016-2017 Genel Merkez burs mülakatları tamamlandı.
Türkiye genelinde 27 bin öğrencinin burs başvurusunda bulunduğu Yeni Dünya Vakfı’nda, genel merkez mülakatları; 6 oturumda, dörder üyeden oluşan 7 komisyon ile gerçekleştirildi. Türkiye genelinde yapılan 27 bin burs başvurusu sonrası genel merkezi kapsayan 7 bin başvuru arasından 3 bin öğrenci mülakata çağrıldı.
Aralarında Mütevelli Heyet Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı komisyon üyeleri tarafından, 24 Eylül ile 09 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 6 mülakat oturumunda tek tek komisyonlara alınan öğrenciler, titizlikle mülakata tabi tutuldular.
Çeşitli ikramlar ile kitap ve dergi gibi yayınların da öğrencilere ücretsiz dağıtıldığı mülakatları, Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Göksu da ziyaret ederek, komisyonlara ve öğrencilere başarılar diledi.
Mülakatı tamamlanan 3 bin öğrenci arasından burs almaya hak kazananların listesi ise Ekim ayı içerisinde açıklanacak. Vakfın diğer şube ve temsilciliklerinde de burs mülakatları devam ederken, web sayfası ve sosyal medya hesaplarından sık sık öğrencilere ilgili duyuru ve ilanların yayınlanmasına da devam edilecek.
14445107_683118471842261_8689912063574815211_o
14468360_683120641842044_5122719664543597234_o