Yeni Dünya Vakfı tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte sürdürülen “Geleceğe Bir Adım Projesi” kapanış programı Mustafa Cihat konseri ile gerçekleşti.

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve ülkemizin farklı şehirlerinden ve yurtdışından Ankara’ya eğitim almak için gelen öğrencilere yönelik sosyal uyum projesi olan “Geleceğe Bir Adım Projesi” kapsamında; Şehir tanıtımı ve entegrasyonu, sosyal diyaloğun geliştirilmesi  için çeşitli faaliyetler düzenlendi.  10 kız 10 erkek 20 öğrenci ülkemizden, yine 10 kız 10 erkek 20 uluslararası öğrenci olmak üzere toplamda 40 öğrenciyi kapsayan projede, kapanış programı Keçiören Necip Fazıl Kısakürek Sahnesinde yapıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Proje Koordinatörü ve YDV Ankara Şube Gençlik Kolları Başkanı Zeyid Korkmaz, proje hakkında bilgiler verdi.

Proje sürecinin anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kısa birer konuşma yaptılar. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na gençliğe yönelik verdikleri destekler ve hizmetlerden ötürü teşekkür eden Göksu ve Toköz, yeni dönemde yeni projelerin de hayata geçirileceğini açıkladılar.

YDV Ankara Şube yöneticileri, Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan ve çok sayıda davetlinin katıldığı programın sonunda sanatçı Mustafa Cihat’a hediye takdim edildi.

IMG_0923 IMG_0802 IMG_0866 IMG_0812 IMG_0826 IMG_0839 IMG_0855 IMG_0910

Bir Yanıt bırak