Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın vakfımıza nezaket ziyaretinde bulundu. Beraberinde Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Selami Keskin, Yavuz Kakı’da hazır bulundu. Ziyarette vakfımızın çalışmaları hakkında genel bilgi aldı.

Misafirleri vakfımız Genel Başkanı Mahmut Göksu ile Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Üçüncü ağırladı. Vakfımızın eğitim ve yurt çalışmalarından memnuniyet duyduklarını kaydeden Aydın, çalışmalarımızla ilgili başarı dileklerinde bulundu. Yeni Dünya’nın Değerleri serlevhasını inceleyen Aydın, vakfımızın bahçesine yapılması planlanan Kitap-Kahve ile ilgili düşünceleri paylaştı. Zeytinburnu’nda kuruluşuna katkı verdiği Seyit Nizam Vakfı’ndaki bilgi ve tecrübelerini vakfımızla paylaşan Aydın, vakıf hizmetlerinin çok özveri ve gayret istediğini belirtti.

Sohbetin ardından gelen heyet ile vakıf bahçesinde hatıra fotoğrafı çekildi.

IMG_6361 IMG_6337 IMG_6349

Bir Yanıt bırak