X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.

BAŞKENTTE KOORDİNASYON TOPLANTISI

Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve çeşitli illerden gelen Temsil Heyeti Başkanları, Ankara Şube tarafından organize edilen koordinasyon toplantısında bir araya geldiler.
Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesinin ev sahipliğinde düzenlenen koordinasyon toplantısı; Genel merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Gümüşhane, Bursa, Kocaeli, Kırıkkale Temsil Heyeti Başkanları ve Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve komisyon başkanlarının katılımı ile Yeni Dünya Vakfı Mamak Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdunda geniş katılımla gerçekleşti.
Perşembe günü öğlen saatlerinde Ankara Şubede bir araya gelen misafirlere, Hacıbayram-ı Veli Caminde kılınan öğle namazının ardından Ankara Şubede çorba ikramında bulunuldu. Daha sonra Hamamönü Gençlik Merkezi, Yenimahalle Kız Öğrenci Yurdu ve Keçiören Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden heyet, ardından toplantı için Mamak öğrenci yurduna geçti.
Genel Başkan Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı ve Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ayşen Gürcan ile temsil heyeti başkanlarının konuşmalarının ardından vakıf faaliyet ve çalışmalarının değerlendirildiği koordinasyon toplantısı yapıldı.
Akşam saatlerinde sonra eren toplantının sonunda temsil heyeti başkanlarına günün anısına hediye takdiminde bulunuldu.

IMG-20170420-WA0008