Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’na birçok ilden Gençlik Kolları katıldı.

Buluşmaya Genel Merkez Gençlik Kolları’nın yanı sıra, İzmir, Bursa, Giresun, Iğdır, Gaziantep ve Konya Gençlik Kolları da katıldılar. Mamak Erkek Öğrenci Yurdunda sabah kahvaltısı ile başlayan Gençlik Buluşması’nın birinci oturumunda, açılış konuşmasını Ankara Şube Gençlik Kolları Başkanı Zeyid Korkmaz yaptı. Düzenlenen programın vakfımız gençlerinin koordinasyon içerisinde olması açısından çok kıymetli olduğunu belirten Korkmaz, ülkemizin farklı köşelerinden gelen gençlik kolları başkan ve başkan yardımcılarına teşekkür etti.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İlyas Yamak ise vakfımızın bir gençlik vakfı olduğunu, gençlerin sadece geleceğin değil bugünün de asli sahibi olduğunu vurguladı. Gençlerin vakfımızın karar alma mekanizmalarında rahatlıkla yer alabildiğini belirten Yamak, düzenlenen buluşma ve ev sahipliği için Ankara Şube Gençlik Kollarına teşekkür etti.

Daha sonra gençlere hitap eden Genel Başkanı Mahmut Göksu, vakfımızın teşkilat şemasında gençlik kollarının yerine dikkati çekerek güçlü Türkiye’nin esasını güçlü gençliğin oluşturduğunu ifade etti. Her bir gencimizin vakıf şuurunu özümsemesi gerektiğini ifade eden Başkan Göksu, gençlerle gurur duyduğunun ve gençliğin her zaman arkasında olduğunun altını çizdi.

Birinci oturum sonunda gençler Genel Başkan Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ve Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım’dan teşekkür belgelerini alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ve AK Parti Gençlik Kolları Eski Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, gençlerle bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulundular.
Son oturumda ise Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan Yılmaz, gençlere yönelik yaklaşık bir saatlik sunumunun ardından tüm illerin Gençlik Kolları, yaptıkları ve yapacakları faaliyet ve organizasyonları masaya yatırdılar. Tek tek söz alan gençlerin üzerinde durdukları konuların raporlanması ile program sona erdi.

Programa Kırıkkale Temsil Heyeti Başkanı Satılmış Aksun ve Gümüşhane Temsil Heyetinden Yaşar Köse de katıldı.

file4
file3