Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, vakfımızın Hacıbayram’da bulunan Ankara Şubesini ziyaret etti.

Genel Başkan Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tuna, vakfımızın sürdürdüğü çalışmaları da ilgiyle takip ettiklerini iletti. Vakıf geleneğinin ecdadımızın bıraktığı önemli değerlerden olduğunu vurgulayan Başkan Tuna, vakıf faaliyetleri ile ilgili Genel Başkan Mahmut Göksu ve Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ile görüş alışverişinde bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı vazifesini üstlenen Tuna’yı tebrik eden Başkan Göksu, ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade etti. Başkan Tuna’yı Sincan Belediye Başkanı olduğu dönemden itibaren başarılı çalışmaları ile tanıdıklarını söyleyen Başkan Göksu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde de yine önemli hizmetler ve çalışmalar ortaya koyacağına emin olduklarını ifade etti.

file1
file-1