Başkan Göksu'nun Ankara Temasları

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde Yeni Dünya Vakfı’nın, öğrencilere başta burs ve barında olmak üzere; eğitim, kültür, sosyal, sportif faaliyetlerine yönelik verdiği desteğin daha da ileri taşınabilmesi konusunda istişarelerde bulunan Başkan Göksu, eğitime yönetik desteklerinin sürdürülebilirliği için güç birliğinin önemine de vurgu yaptı.

Genel Başkan Mahmut Göksu, Genel Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım, Ankara İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Ak, Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Belin ŞahkuluBey, Mahmut Sami Mallı’dan oluşan vakıf heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop‘u makamında ziyaret ettiler.

Yine Ankara ziyaretleri kapsamında, Genel Başkan Mahmut Göksu ve Genel Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdürü Osman Uzun‘a ziyaretler gerçekleştirildi.