Haberler >

BAŞKAN GÖKSU, HEMŞEHRİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Adıyaman Gölbaşı temsilciliğimiz tarafından düzenlenen iftar yemeğinde hemşehrileri ile bir araya geldi.
Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, YDV Gölbaşı ve Adıyaman Temsil Heyetleri, siyasetçiler, kurum amirleri, esnaf ve vakıf üyelerinin katıldığı iftar yemeği Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu, “Ramazan ayının ikliminde, bu iftar sofrasında, böyle bir mekanda bizleri buluşturan Allah’a hamd olsun. Hemşehrilerimle bu mübarek ayda bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı boyunca genel merkez, şube ve temsilciliklerimizde geleneksel iftar programlarımız devam edecek. Bu iftar sofralarının bereketiyle birlikte, vakıf üye ve gönüllülerinin kaynaşmasına, kenetlenmesine de vesile olduğunu vurgulamak isterim” dedi.
Osmanlı’nın büyük bir vakıf kültürüne sahip olduğunu ve bu vakıfların toplumun eksikliklerini gidermek için hizmet ettiğinin altını çizen Başkan Göksu, Yeni Dünya Vakfı’nın da Osmanlı’dan gelen bu geleneği geleceğe taşımak için çalıştığını ifade etti. Başkan Göksu, “1996’tan beri hizmet veren Vakfımızda sosyal, kültürel, sportif olarak gençlerimizin gönüllerine dokunmaya çalıştık. Bir insanın kurtuluşuna vesile olmak dünyadaki her şeyden daha hayırlı ve daha kalıcıdır. Yeni Dünya Vakfı olarak amacımız kalıcı ve güzel hizmetlere imza atmaktır” diye konuştu.
file
file1