Haberler >

BAKAN İSMET YILMAZ VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, vakfımızı ziyaret ederek vakıf yöneticileri ve öğrencilerle buluştu.
Genel Başkan Mahmut Göksu’nun yanı sıra  Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım ve diğer vakıf yöneticileri ile sohbet eden Bakan İsmet Yılmaz, vakıf çalışmaları hakkında da Başkan Göksu ile görüş alışverişinde bulundu. Yeni Dünya Vakfı’nın kurulduğu günden itibaren kıymetli ve samimi çalışmalarda bulunmasını takdirle takip ettiklerini ifade eden Bakan Yılmaz, vakıf yöneticileri ve destek olan herkese teşekkür etti.
Ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Göksu da, Bakan İsmet Yılmaz’ın gerçek bir vakıf dostu olduğunun altını çizdi. Vakıf faaliyet ve çalışmaları hakkında Bakan Yılmaz’a bilgiler veren Başkan Göksu, ziyaretin anısına plaket takdiminde bulundu.
Daha sonra Bakan Yılmaz ve vakıf yöneticilerimiz, Ankara Şubemizi ziyarete gelen Pursaklar İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile sohbet ettiler.
file-1