ANKARA'DA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, vakıf çalışmaları kapsamında Ankara’da ziyaretlerini sürdürüyor.

Dış İşleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ı ziyaret eden Başkan Göksu, uluslararası kapsamda yapılacak vakıf çalışmaları hakkında görüştü. Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Çağatay’ın da bulundukları ziyarette, farklı ülkelerden birçok öğrenciye burs ve yurt hizmeti veren vakfımızın projeleri anlatıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi de ziyaret eden Başkan Göksu ve beraberindeki heyet, Büyükdede’ye yeni görevinde başarılar dilediler.
Ankara heyeti ayrıca Pınar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut ve Hacıbayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin’i de ziyaret ettiler.
Untitled-2