Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube 2017/2018 yeni dönem açılış programı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kudret Bülbül’ün katılımı ile gerçekleştirildi.

Hacıbayram Konferans Salonunda düzenlenen açılış programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Vakıf tanıtım video gösteriminin ardından Ankara Şube Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Zeyid Korkmaz, gecenin açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, katılımcılara yönelik bir selamlama konuşmasında bulundu. Yeni Dünya Vakfı’nın 1996 yılından itibaren hizmet halkasını sürekli genişleten ve temelinde insana hizmet esasının bulunduğu önemli bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Toköz, “Ecdadımızdan devraldığımız vakıf kültürünü yaşatmak, topluma faydalı işlerde bulunmak, eğitim hayatını sürdüren öğrencilerimize katkıda bulunmak, onların kültürel, sosyal ve eğitsel olarak donanımlı bireyler olmasını desteklemek için gayret içerisindeyiz. Gerek burslar, gerek yurtlar, gerekse kamplar, konferanslar ve seminerler ile yine hizmetle dolu yeni bir dönem geçireceğiz. Allah yardımcımız olsun, desteğini emeğini esirgemeyen herkesten razı olsun. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Toköz’ün ardından Prof. Dr. Kudret Bülbül, “Yeni Dünya’da Yeni Gençlik” konulu bir konferans verdi. Yeni Dünya Vakfı’nın faaliyetlerinden de övgüyle bahseden Bülbül, konferans sonunda vakıf yöneticileri ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

file7 file8 file6 file4 file5

Bir Yanıt bırak