Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Gençlik Merkezi olarak hizmet veren Hamamönü’ndeki tarihi binamız, yapılan protokol ile kitap atölyesi olarak faaliyet gösterecek.

YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Ankara Hamamönü’ndeki tarihi doku içerisinde bulunan vakfımız gençlik merkezini, kitap atölyesine dönüştürmek için protokol imzaladıklarını açıkladı. Yeni Dünya Vakfı olarak çalışmalarının temelinde gençlerin ve eğitimin yer aldığına vurgu yapan Toköz, “Vakfımız genel merkez, Ankara şube ve 16 ilimizdeki temsilcilikleri ile önemli çalışma ve faaliyetlerde bulunuyor. Çok sayıda öğrenciye burs ve yurt imkanı sağlamanın yanı sıra; kamplar, yurtiçi ve yurtdışı geziler ile kültürel ve sosyal faaliyetlerle de gençlerimizin hayata daha iyi hazırlanmaları için katkı ve destekte bulunuyoruz. Bu anlamda okuma alışkanlığının ve  entelektüel birikimin artması için gençlik merkezimizi bir kitap atölyesine dönüştürme kararı aldık. Protokol imzaladığımız kişiler, vakfımız adına burayı bir kitap kafe tarzında işletecekler. Vakıf üyelerimiz ve öğrencilerimizin indirimli olarak istifade edeceği kitap atölyesinde, farklı alanlarda çok sayıda kitap yer alacak” açıklamasında bulundu.

Bir Yanıt bırak