Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsilciliğimizin 22 Mayıs’ta tertip ettiği sahur programına giden Başkan Göksu, bir takım ziyaretlerde bulundu. Adıyaman Temsil Heyeti Başkanı Mahmut Eren, Başkan Yardımcısı Orhan Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Aydın, Av. Ömer Faruk Özbey ile birlikte ilk ziyaret Adıyaman Valisi Aykut Pekmez’e yapıldı. Akabinde yeni seçilen Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz’ü de vakıf çalışmaları kapsamında ziyaret eden heyet gece sahur programına katıldı.

Eğitimci, akademisyen, işadamı, siyasetçi ve bürokratların bulunduğu yoğun sahur programında, vakıf çalışmaları masaya yatırıldı ve Adıyaman’da daha nitelikli ve kalıcı çalışmaların nasıl olacağına dair sorulara cevap arandı. Adıyaman ve ülke gündeminin de konuşulduğu programda çok değerli görüşler serdedildi. Bu güzel fikirleri kurumsal bir çatı altında hayata geçirmenin önemini vurgulayan katılımcılar Yeni Dünya Vakfı’nın bu konuda önemli bir alan olduğunu söylediler.61027796_2253709984939240_8587930775008051200_n 61167704_2253709978272574_8415061837447430144_n

ady

Bir Yanıt bırak