2017 yılında Samsun, Mersin ve Kocaeli’de düzenlenen kampların ardından son gençlik kampı Osmaniye Arslantaş’ta gerçekleştirildi.

Vakfımızın Gençlik ve Spor Bakanlığı Osmaniye Arslantaş Gençlik Kampında düzenlediği ve dört gün süren kampa; Gaziantep, Adıyaman, Konya ve Gölbaşı Temsilcilikleri öğrencileri ile katıldılar. Birçok sportif, kültürel ve eğitsel faaliyet ve programın düzenlendiği kampa, alanında uzman konuşmacılar ve yerel yöneticiler de ziyaretlerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldiler.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun da kampa katılarak, Genel Başkan Mahmut Göksu ve vakıf yöneticileri ile bir araya geldi. Öğle yemeğini gençlerle birlikte yiyen Vali Coşkun, daha sonra “Vatan Sevgisi” başlığı ile konferans salonunda gençlere hitap etti.

Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Huzeyfe Durmaz’ın da ziyaret ettiği kampta, sportif aktivitelerde başarılı olan isimlere çeşitli ödüller ve Gaziantepspor forması hediye edildi.

Kampın son günü bir değerlendirme yapan Genel Başkan Mahmut Göksu, yaz mevsimini kamplarla dolu dolu geçirdiklerini belirterek; “2017’nin son kampını Osmaniye’de güzel ve faydalı bir şekilde tamamladık. Emeği geçen, katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem yine kamplarla, gezilerle, konferaslar ve eğitimlerle gençlerimize dolu dolu bir yıl yaşatacağız” dedi.

file20
file