X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Haberler >

1800 KİLOMETRE MESAFEYİ, 1800 KİTAP İLE BAĞLADIK

YDV Genel Merkez Gençlik Kollarımızın başlatmış olduğu ve temsilciliklerimizin de destek verdiği kitap toplama kampanyası sonrası, YDV Hakkari Temsilciliğimize 18 koli kitap yollandı. Kitaplar bölgedeki ilköğretim ve ortaöğretim okullarına dağıtıldı.

Son yıllarda doğu ve güneydoğudaki okullara giysi, ayakkabı ve kitap yardımlarını artırarak devam ettiren genel merkezimiz, bu yıl yardımlarına temsilciliklerimizin de desteğiyle binlerce kitabı bölgeye ulaştırarak başladı. Yakın zamanda Hakkari’de faaliyete geçen temsilciliğimiz ile işbirliği içerisinde sürdürülen kampanyada toplanan kitaplar; Çukurca Atatürk İlkokulu, Çukurca Cumhuriyet İlkokulu, Çukurca Köprülü Mükerrem Akhanlı Yatılı Bölge Ortaokulu, Şehit Polis Murat Yatarkalkmaz İlkokulu’na teslim edildi.
YDV Hakkari Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ve ekibi tarafından okullara ulaştırılan kitaplar, öğrencilere dağıtıldı. Ülkemizin güneydoğu sınır bölgesinde yaşayan çocuklara binlerce kilometre öteden ulaştırılan kitapların, hem okuma alışkanlığını pekiştirmek hem de birlik duygusunu vurgulamak adına çok önemli olduğunu ifade eden YDV Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İlyas Yamak, yıl içerisinde benzer birçok faaliyette bulunmaya devam edeceklerini söyledi.
Kampanyaya destek veren tüm Yeni Dünya Vakfı ailesine minnettar olduklarını ifade eden YDV Hakkari Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ise, “Vakfımız her yıl kış ayları gelmeden doğu ve güneydoğu bölgemizdeki ilkokul öğrencilerine kışlık giysi, mont, ayakkabı, kitap yardımlarında bulunuyor. İstanbul’daki genel merkezimiz başta olmak üzere, il temsilciliklerimize ve genel merkez gençlik kollarımızdan Murat Demirhan kardeşimize teşekkür ediyoruz” dedi.
file-3

Kabul Et