Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Ankara temasları kapsamında bakan ve bakan yardımcılarını ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ayşe Kardaş Ergezen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er ve MEB Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftci ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı’yı ziyaret eden Başkan Göksu, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretlerinde Yeni Dünya Vakfı çalışmalarından bahseden Başkan Göksu’ya; YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Bekin Şahkulubey, M. Sami Mallı, Hacı Çağatay ve Enes Efendioğlu, Komisyon Başkanı Ejder Kındıra ile Avukat Abdurrahman Sacid Göksu da eşlik ettiler.

file2

ulaştırma